Mind & Hands

can / will
help

            Mind & Hand 
                                                      

Alternatief therapeut | Energetic Healer

KvK 59540842 


Blog: Tussen HEMEL & AARDE

Tussen HEMEL & AARDE en meer GEWONE DINGEN

overzicht:  volledig / samenvatting

EEN MAGISCH MOMENT

Geplaatst op 12 februari, 2018 om 16:25 Comments reacties (0)

Hi


maandag 5 februari 2018 17:38

Vandaag tijdens meditatie heeft Alphy een verbond gesloten ter algehele bescherming van mijn persoon. Alphy wilde dan ook dat ik deze gebeurtenis meteen op papier vastlegde. Het was zo mooi, bijna heilig. Ze stonden in cirkel om mij en een energiehart van regenboogkleuren om ons met daar bovenop een gouden kroontje met diamanten (dat moet mijn logo gaan worden).

Maria Magdalena was ook aanwezig, ze wilde graag getuige zijn van dit uniek gegeven.

Abba voerde het woord; ik ben ten alle tijden geaard, beschermt tegen negatieve energieën van anderen en aanvallen hiervan, ik ben omgeven van een stralend Licht, niet altijd zichtbaar voor het menselijk oog.
Dag lief mens (je bent het waard)

Mag ik voorstellen, Alphy, het allesomvattende

Geplaatst op 3 februari, 2018 om 18:05 Comments reacties (0)

Hi,

Ik heb de Energieën waarmee ik werk al eerder gevraagd voor een gezamenlijke naam omdat 'Ze' toch vaker als, uit één mond spreken, wat het dan makkelijker valt uit te leggen wie ze zijn. Ik lag al in bed toen 'Ze' er mee kwamen en waren zeer uitgelaten. Hoe 'Ze' aan de naam zijn gekomen, heb ik (nog) niet gevraagd. Wel zijn 'Ze' zeer duidelijk over de spelling. Dus… zoals Esther Hicks Abraham heeft en er Seth is.

Nu is er Alphy!  Voor mij is dat net zo wennen. Wat niet wil zeggen dat er alleen nog boodschappen onder de gezamenlijke noemer komen.             AE Michaël blijft mijn eerste aanspreekpunt. Ze blijven ook individueel naar buiten treden afhankelijk van de situatie.                                                                                                                     

God | Abba (Hebreeuws voor Vader)

Jezus | Chris (zo heeft Hij zichzelf aan mij kenbaar gemaakt)

Maria | Marieke (ik prefereer Haar zo te noemen en ze vindt dat oké )

AE Michaël

AE Rafael

Om enkele te noemen.

Ik denk dat de eerstvolgende boodschap heet: "Alphy zegt".
Dag lief mens (je bent het waard)


VAN OUDE NAAR NIEUWE WEBSITE

Geplaatst op 5 oktober, 2017 om 6:05 Comments reacties (0)

Hi,


Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat, zeggen ze. Nou, het heeft echt wel haken en ogen gehad, en nog. Dus ik zie deze post in  mijn blog-gedeelte meer als test.

Ik wilde bloggen over een evenement waar ik ben geweest, Channeling Erik (Medhus)  

You need Adobe Flash Player to view this content.

Meer info over Erik  http://channelingerik.com/

...Maar ik kon niets meer, gebeld met Vistaprint, bleek dat wat ik gebruik niet meer ge up-date te worden. Dus werd het een nieuwe Ik heb de website met eigen domeinnaam sinds 2013, nooit problemen tot nu, en dan aan iets nieuws beginnen is wennen. Het is goed en wordt alsmaar beter!
Dag lief mens (je bent het waard)

LADY DIANA

Geplaatst op 31 augustus, 2017 om 13:50 Comments reacties (0)

Hi,

20 jaar na dato was ik bij de Alma tunnel in Parijs. De gebeurtenis leeft nog en wordt levend gehouden, door haar zoons en andere. Dat zag ik nu ook, jongeren die het niet hebben meegemaakt tonen interesse, vragen hun ouders.

De Prinses is de aanzet geweest van de manifestatie van mijn gave, 1 jaar naar haar overlijden, zij was de eerste stem die ik "hoorde". Toen ze contact maakte vroeg ik naar de oorzaak van het ongeluk wat tot haar dood leidde Ze zei: "Wat maakt het uit, het brengt mij niet tot leven". En een heel gesprek volgde.

En daar bij de tunnel voelde ik haar energie, een rustige, als op haar plaats zijnde.Dag lief mens (je bent het waard)

MEDITEREN

Geplaatst op 19 juli, 2017 om 13:50 Comments reacties (0)

Hi,


Mediteren doe ik al jaren met regelmaat, maar sinds ik dat (bijna) dagelijks doe, merk ik verandering.

Begonnen met een Zen-meditatie cursus, in een groep en als enige in een elektrische rolstoel, vond ik het best spannend. Ik kan geen bepaalde houding aannemen, en ik wist niet of het voor de anderen storend zou werken omdat ik niet stil kon blijven zitten vanwege mijn spasticiteit. Ze merkten het niet eens.

Mijn ervaring is: dat het niet uitmaakt hoe je erbij zit. De leraar zei: “Al lig je in bed, dan nog kun je mediteren. Het gaat om het stil maken van de geest”.

Door meditatie kan ik irritatie sneller loslaten. Het is niet zo dat ik niet meer boos kan worden, ik ben mens, maar het blijft niet meer aan me hangen.

Het liefst doe ik een geleide / gesproken meditatie of in complete stilte, daar bedoel ik mee geen stem of muziek. En dan lekker buiten met goed weer, aan de waterkant.

Dat is PUUR genieten!

Ik raad het iedereen aan het in ieder geval eens te proberen, en geef vooral niet te gauw op.Dag lief mens (je bent het waard)

GELUKKIG ZIJN

Geplaatst op 29 januari, 2017 om 12:50 Comments reacties (0)

Hi,


Ik ben er achter, gelukkig zijn, heeft met jezelf te maken. Niemand anders kan dat voor je doen.

Vroeger was mijn persoonlijke definitie van GELUK; "Huisje, boompje, beestje". Meer om dat het zo hoorde te zijn, dacht ik. Maar onlangs daagde het mij, Ik ben niet alleen tevreden, nee ik ben gelukkig. Gelukkig met datgene wat ik heb. Mijn single zijn is absoluut geen bewuste keuze, dus als als hij nog in mijn leven komt is hij van harte welkom! Ik zoek en wacht niet (meer) Ik doe lekker mijn ding.Dag lief mens (je bent het waard)

MEDITATIE / VISUALISATIE

Geplaatst op 8 november, 2016 om 12:50 Comments reacties (0)

Hi,


Ik was in een woestijn, een vreemdeling kwam me tegemoet met een prachtig Arabisch paard. Ik nam plaats en we reden naar de stad. De vreemdeling bleek Chris/Jezus te zijn. We praatten en ik vroeg om een rustige plek en..daar zaten we, in een prachtig park vol oude bomen tegenover elkaar. Uit het niets kwam Abba/God erbij, ze omhelsden mij tegelijkertijd en Abba zei: "Mooi mensenkind, ik ben trots op je, je bent klaar voor de volgende stap." O, wat een warm gevoel niet te beschrijven. Ik ben benieuwd.Dag lief mens (je bent het waard)

IN DE NABIJHEID VAN GOD.

Geplaatst op 26 september, 2016 om 13:50 Comments reacties (0)

Hi,


Ik ben geboren in de Rooms-Katholieke traditie, heb de basis met de lepel gekregen. Maar het instituut als zodanig lang geleden losgelaten, met zijn geboden en verboden, vooral zijn zonden.

Enkele rituelen ben ik trouw gebleven, Het geloof in God (Bron, Hogere Kracht, Licht, Abba), Maria en Jezus, de Engelen. Het bidden, maar ook het branden van een kaarsje. Welk gebedshuis is niet van belang, voor mij althans. Naar mijn mening is er niet 1 Waarheid, maar zijn er meerdere. Een GOED MENS zijn. dat telt We maken allemaal onze fouten, grote en kleine. Niemand is zonder zonden, behalve het pasgeboren kind. Maar ben je welwillend te verbeteren, te leren, te groeien, daar gaat het om. Met dit schrijven wijs ik niemand met de vinger. Het is hoe ik het ervaar en zie. Mijn spiritualiteit is: Geloven & Vertrouwen dat er meer is tussen Hemel en Aarde, het hebben van een gave wat ik van ‘Boven’ heb mogen ontvangen waardoor ik anderen mag/kan helpen als het aan Hen is. Het contact met de Energieën (zoals ik Hen prefereer te noemen) om ons heen. Zij geven de aanzet tot dit schrijven, en mijn volgende boek met als titel; In Dialoog.Dag lief mens (je bent het waard)

UNIVERSEEL do. 12 augustus 2016, 00:11

Geplaatst op 15 augustus, 2016 om 13:50 Comments reacties (0)

Hi,

Er zijn dingen die verteld dienen te worden. Ik ben geen Spiritueel leraar van wat voor soort dan ook, wel ben ik Spiritueel. Maar wat zegt dat eigenlijk? ALLES! Het houdt alles in hoe JIJ het benoemt. Het is religie, new-age. De wetenschap kan al veel te veel onderzoeken en gaat steeds verder, naar mijn mening te ver, in bepaalde gebieden. Neem GOD, de Engelen, het hiernamaals. Wat niet onderzocht en bewezen kan worden, BESTAAT NIET! Maatschappelijk is dat zo erkend. GELOVEN is niet alleen van religie. Begin bij JEZELF, GELOOF in jou, je mogelijkheden, zet kleine stappen. Ieder van ons heeft een doel op deze planeet!Dag lief mens (je bent het waard)

(!)

Geplaatst op 22 mei, 2016 om 13:45 Comments reacties (0)

Hi,


Mijn 'Lijntje' aan het woord;

*Luister gewoon naar wat verteld wordt. Ieder van jullie heeft het in zich, dat ‘stemmetje’ dat intuïtie heet. Maar er kan ook een valkuil zijn, ‘EGO’ genaamd. Wij schrijven het zeer bewust met hoofdletters, omdat het in deze tijd waarin jullie leven, een belangrijke rol speelt. Van de machtigste mensen (lees: mannen) op aarde werkt niemand vanuit het hart, alles komt uit het hoofd, het denken. “Hoe wordt ik nog machtiger en verdien ik nog meer geld”. Als je zo bezig bent, verdien je dat geld helemaal niet.

De aarde is een mooie en unieke plek. Zij geeft heel veel, en kan dit blijven als zij met meer respect behandeld wordt.

Oermensen namen wat ze nodig hadden om te leven.


Wij beweren niet dat er -terug naar af- gegaan moet worden. Het wiel hoeft niet weer uitgevonden te worden. Leef menselijker, weg met die ‘happy few’ die letterlijk zwemmen in geld. Weg met de kloof tussen mensen, op alle gebieden.Dag lief mens (je bent het waard)


Rss_feed