MIND & HANDS - can / will help
RSS Volgen Fan worden

Recente posts

LADY DIANA
MEDITEREN
GELUKKIG ZIJN
MEDITATIE / VISUALISATIE
IN DE NABIJHEID VAN GOD.

Categorieën

Blog

Archief

augustus 2017
juli 2017
januari 2017
november 2016
september 2016
augustus 2016
mei 2016
maart 2016
januari 2016
december 2015
juli 2015
april 2015
maart 2015
januari 2015
december 2014
oktober 2014
augustus 2014
juli 2014
januari 2014
december 2013
augustus 2013
juli 2013
juni 2013
mei 2013
april 2013
maart 2013
februari 2013

Mogelijk gemaakt door

Tussen HEMEL & AARDE en meer GEWONE DINGEN

LADY DIANA

Hi,

20 jaar na dato was ik bij de Alma tunnel in Parijs. De gebeurtenis leeft nog en wordt levend gehouden, door haar zoons en andere. Dat zag ik nu ook, jongeren die het niet hebben meegemaakt tonen interesse, vragen hun ouders.

De Prinses is de aanzet geweest van de manifestatie van mijn gave, 1 jaar naar haar overlijden, zij was de eerste stem die ik "hoorde". Toen ze contact maakte vroeg ik naar de oorzaak van het ongeluk wat tot haar dood leidde Ze zei: "Wat maakt het uit, het brengt mij niet tot leven".

MEDITEREN

Hi,

Mediteren doe ik al jaren met regelmaat, maar sinds ik dat (bijna) dagelijks doe, merk ik verandering.
Begonnen met een Zen-meditatie cursus, in een groep en als enige in een elektrische rolstoel, vond ik het best spannend. Ik kan geen bepaalde houding aannemen, en ik wist niet of het voor de anderen storend zou werken omdat ik niet stil kon blijven zitten vanwege mijn spasticiteit. Ze merkten het niet eens.
Mijn ervaring is: dat het niet uitmaakt hoe je erbij zit. De leraar zei: “Al lig je in bed, dan nog kun je mediteren.

GELUKKIG ZIJN

Hi,

Ik ben er achter, gelukkig zijn, heeft met jezelf te maken. Niemand anders kan dat voor je doen.
Vroeger was mijn persoonlijke definitie van GELUK; "Huisje, boompje, beestje".  Meer om dat het zo hoorde te zijn, dacht ik. Maar onlangs daagde het mij, Ik ben niet alleen tevreden, nee ik ben gelukkig. Gelukkig met datgene wat ik heb. Mijn single zijn is absoluut geen bewuste keuze, dus als als hij nog in mijn leven komt is hij van harte welkom! Ik zoek en wacht niet (meer) Ik doe lekker mijn ding.

MEDITATIE / VISUALISATIE

Hi,

Ik was in een woestijn, een vreemdeling kwam me tegemoet met een prachtig Arabisch paard. Ik nam plaats en we reden naar de stad. De vreemdeling bleek Chris/Jezus te zijn. We praatten en ik vroeg om een rustige plek en..daar zaten we, in een prachtig park vol oude bomen tegenover elkaar. Uit het niets kwam Abba/God erbij, ze omhelsden mij tegelijkertijd en Abba zei: "Mooi mensenkind, ik ben trots op je, je bent klaar voor de volgende stap." O, wat een warm gevoel niet te beschrijven.

IN DE NABIJHEID VAN GOD.

Hi,

Ik ben geboren in de Rooms-Katholieke traditie, heb de basis met de lepel gekregen. Maar het instituut als zodanig lang geleden losgelaten, met zijn geboden en verboden, vooral zijn zonden. 
Enkele rituelen ben ik trouw gebleven, Het geloof in God (Bron, Hogere Kracht, Licht, Abba), Maria en Jezus, de Engelen. Het bidden, maar ook het branden van een kaarsje. Welk gebedshuis is niet van belang, voor mij althans. Naar mijn mening is er niet 1 Waarheid, maar zijn er meerdere. Een GOED MENS zijn.

UNIVERSEEL do. 12 augustus 2016, 00:11


Hi,

Er zijn dingen die verteld dienen te worden. Ik ben geen Spiritueel leraar van  wat voor soort dan ook, wel ben ik Spiritueel. Maar wat zegt dat eigenlijk?  ALLES! Het houdt alles in hoe JIJ het benoemt. Het is religie, new-age.  De wetenschap kan al veel te veel onderzoeken en gaat steeds verder, naar mijn mening te ver, in bepaalde gebieden. Neem GOD, de Engelen, het hiernamaals. Wat niet onderzocht en bewezen kan worden, BESTAAT NIET! Maatschappelijk is dat zo erkend. GELOVEN is niet alleen van religie.

(!)

Hi,

Mijn 'Lijntje' aan het woord;
*Luister gewoon naar wat verteld wordt. Ieder van jullie heeft het in zich, dat ‘stemmetje’ dat intuïtie heet. Maar er kan ook een valkuil zijn, ‘EGO’ genaamd. Wij schrijven het zeer bewust met hoofdletters, omdat het in deze tijd waarin jullie leven, een belangrijke rol speelt. Van de machtigste mensen (lees: mannen) op aarde werkt niemand vanuit het hart, alles komt uit het hoofd, het denken. “Hoe wordt ik nog machtiger en verdien ik nog meer geld”.  Als je zo bezig bent, verdien je dat geld helemaal niet.

HALLO?

Hi,

Bovenstaand gebeurt mij vaak als ik in bed lig. De Energieën waarmee ik werk hebben dan veel te vertellen. Ik kan niet opstaan om het gauw op te schrijven, of inspreken want ik krijg het knopje van voice-recorder niet ingedrukt als ik lig.
FRUSTREREND! Wanneer ik 's morgens wakker word (nou ja, 's middags) herinner ik het me vaak niet meer. Toch maar eens opzoek naar een apparaat dat als vanzelf mijn stem opneemt. Zal vast bestaan.

 Dag lief mens (je bent het waard)

HET HEENGAAN VAN EEN HUISDIER

Hi,
Na 10 jaar mijn huisgenoot te zijn geweest, heb ik 10-03-2016, 23:38u. afscheid moeten nemen van mijn kat, Flupke. Het is snel gegaan, hartstilstand. Het hoort bij alles wat leeft, maar verdrietig is het.
Dat zijn dus de 'gewone dingen'  Omgaan met verlies. Enkele dagen ging het al niet goed met hem en ik vroeg mijn 'Lijntje' als het zijn tijd was, hem niet te laten lijden. GEBEDEN WORDEN VERHOORD! Daar ben ik heel Dankbaar voor.

Dag lieve Flupke, het ga je goed.


Dag lief mens (

HELLO FROM THE OTHER SIDE

Hi,

Een bijzondere waarneming had ik vrijdag j.l.
Bij het instralen van water, op vraag (op afstand) Werd mij ook gevraagd de energie van de betreffende personen te ondersteunen  Ze waren ziek geweest en konden wel hulp gebruiken. De 'Energieën''  lieten mij een douche van helend licht in druppelvorm zien met een paars lint,  net een ornament. 
Dit was mooier dan met woorden te omschrijven.

 Dag lief mens (je bent het waard)
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint